Кой иска малко, сладко ромче вкъщи?


Безумиците в нашата мила родина не престават да ме изумяват. След като сринаха подобието на жилищна сграда в Ямбол, бл.20, сега управляващите се чудят какво да ги правят бездомните цигани от там.

И ето, министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов измислил уникална идея – да ги интегрираме под наем в български семейства!!! Гениално! Обсъжда се и вариант да им бъде отпусната еднократна парична помощ от държавата, освен 325-те лева, които им се полагат като соациална помощ.

И тъй като тези пари са от моите и вашите данъци, аз предлагам да им дадем поне по 10 000 лв! Даже, може и повече. Да имат да си харчат за пиене, цигарки, хапване. Да се почустват и те хора. Предлагам и на бТВ да направи едно предаване „Великолепната циганска шесторка” или седморка, или там колкото повече съберат, толкова по-добре. Може да поканят Кондьо, Азис, цар Киро, Цветелин Кънчев, разни талантливи ромски травестити и проститутки и да дават всеки ден това предаване и да се гласува за най-простия циганин, ама цената на смс да е 10 лева, че да може повечко пари да им съберем.

Със събраните пари да ги насърчим да раждат не на 14, а още на 11 години, че да може за десетилетие да са станали толкова много, че те да ни итегрират. Защото обратното просто няма как да стане!

Всички говорят за ромски права, интеграция, образование, обаче никой не го интересува, че на 16 циганките вече имат по 4 деца и това косвено се стимулира чрез социалната политика на нашата държавица. А непълнолетните да раждат това е съвсем законно и нормално в нашата мила България, и разбира се за всяко такова дете трябва да има социален дом и помощи отпускани от държавата, от нашите данъци!

Според мен, 30% от естествения прираст на населението в България е от малки сладки ромчета, които след 10-тина години се превръщат в гадни, крадливи цигани. Докато социалната политика е нехаеща за българските семейства в България, които се чудят какво да измизерстват, че да дадат на единственото си дете нормален старт в живота, като прилично образование и малко самочувствие, а в същото време се дават социални помощи за петото дете на седемнайсет годишната циганка, то няма как да се говори за интеграция. Но може да се хвърлят едни пари, колкото циганите да не крадат толкова много, за да не се говори постоянно за това, а в същото време да ми се обяснява как трябвало да си променя мисленето и да приема циганите като мои събратя и да ги интегрирам. Еми, не става, брат! Това е напаст. Що да не интегрираме хлебарките, и те са живи същества, ама поне не се налага да им се нариват пари?

И докато не се приеме, изобщо някаква, политика, която да престане да насърчава размножаването на циганите като хлебарки, то кражбите, изнасилванията и убиствайта няма да престанат и аз няма да искам да интегрирам, когото и да било! Не бих си взел и малко сладко ромче – дори и наем да ми плаща!

А вие?

(А за да не кажете, че при други обстоятелства ромите щяха да са много по-различни – чек дис: www.vesti.bg)

И да, имам ужасни предразсъдъци относно циганите, но нищо не се случва, за да ме накра да ги превъзмогна. И не съм виновен аз, че мисля по този начин, а ситуация, в която съм поставен и няма как да мисля другояче. А българите колкото са етнически толерантни, толкова са и прикрити расисти! И както казва Johnny Rotten: No Irish, No Blacks, No Dogs!

P.S. Най-мразим расизма и циганите 😉

Advertisements

4 Коментари to “Кой иска малко, сладко ромче вкъщи?”

  1. Хмммм, статията от vesti.bg ме навя на една мисъл – предлагам всички родители на ромки, родили под 18 години (т.е. почти всички) да бъдат затворени в затвора за поне 15 години (т.е. почти доживот). Но понеже ние в България нямаме капацитет да поемем толкова много затворници, да си ги поделим по равно с другарите от ЕС, защото те са най-големите защитници на правата на ромите. Значи на китайците могат да им забранят да раждат повече от едно дете (не, че европейците имат някаква работа там, но пък обичат да си пъхат носа навсякъде, та се чудя как така не им се е сторило нехуманно и дискриминационно), пък ромите да си раждат колко си искат щото били хора с права. Ми и аз имам права – право на образование, но ако родителите ми успеят да заделят нещо след данъците за издръжка на 2 млн. НЕтрудещо се (и нямам предвид нетрудоспособно) население; имам право на здравна помощ…най-много до 10-то число на месеца, че след това няма направления, но в случай, че Здравната каса, която издържам с осигуровките си, реши че моят проблем е по-важен от този на онези 2 млн. НЕтрудещо се население…Нещо подпалих, ма взе да ми писва да издържаме цигани…и аз няма да си взема малко сладко ромче…

    • Hater-Commentator Says:

      Пък аз отдавна съм казала, че тези ги оправя единствено и само масовото изтребление. Щот те няма да спрат да се множат и съответно нашето скудоумно образУвание да ги издържа (понеже не сме ни народ, ни общество, ни държава). И никой, никога, по какъвто и да било начин няма да успее да интегрира тази сган. Най-малкото, защото са много, прекалено много. И излиза, че ни е нужен Хитлер 😦

  2. Български роми осъдени в Италия за трафик на бебета – http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/30/bylgarski-romi-osydeni-v-italiia-za-trafik-na-bebeta.100047

  3. […] филм на София Тзавелла за блок 20 в Ямбол. Филмът е финансиран от HBO и е представен на фестивала […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: