The newest transfer at Scum United, sorry Man United: Howard Webb*


След вчерашното трагично представяне на Мангалчестър срещу Ливърпул, мениджърът на насраните дяволи обяви новия трансфер на клуба. В него вече взима участие и Хауърд Уеб, който дори при всяка възможност ще е титуляр! Така Ман са подсигурили титлата в Англия.

*заглавието е на zombiee19702 в youtube

 

 

4 Коментари to “The newest transfer at Scum United, sorry Man United: Howard Webb*”

 1. Такова хейтене ми е много интересно, все едно имахте реални положения, или наистина сте очаквали да биете насред Old Trafford.
  Независимо дали ти харесва или не, такива са били съдийските решения, мача свърши и отбора ви има много по-сериозни проблеми от това че сте отпаднали от ФА Къп.

  Половината ви играчи са некадърни, ‘лидерите’ на отбора липсват, даже ви направиха услуга, че изгониха Жерард, за да не пишат после вестниците как се е покрил и е липсвал на терена.
  След месец и половина, два, има реалеен шанс да се борите да се задържите в средата на таблицата, над изпадащите, особено ако Далглиш не успее да привлече един свестен опорен халф, а ти си седнал да мрънкотиш срещу Уеб?
  Между другото, в лицето на Martin Kelly имате един страхотен талант, адмирации.

  • Дразниме, че съдията насра мача още в първата минута. Когато за един съдия започне да се говори много и то само хубави неща, то вече е ясно, че не му е чиста работата. Не казвам, че сте купили мача, съвсем. Ливърпул имаха поне няколко удара кум вратата на ман преди да изгонят Джерад. А съответно дяволите бяха толкова потънали в ада, че не знаеха как да отправят удар към рейна.
   Сам разбираш, че като фен на Ливърпул едва ли ще излезем на глава ние двамата, а и още повече това дава отговор на нечовешката ми омраза към Ман и Челси. Грозничко беше това дето, точно на този ден феновете на Ливърпул започнаха да скандират Мюнхен, ама и те вече без нервички останаха.
   Но признай, че съдията имаше две спорни решения и те решиха мача или по-скоро го направиха по-грозен, отколкото щеше да бъде!

  • И между другото си прав. Даже повече от половинта са некъдърни 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: