Промоция на Шуменско – да, ама не!


Като един типичен представител на консуматорското общесто, аз следя промоциите на бързооборотните стоки и участвам в смислените такива. Днес обаче попаднах на промоция на Шуменско, чийто краен срок е изтекъл преди месец. Почти съм сигурен, че дори миналата седмица промо опаковките не бяха налични. А не е като да не пия бира и то Шуменското ми е сред фаворитите, но до днес не бях забелязал никакви промо фолио.

Ето и снимково доказателство на това което видях днес:

Като цяло промоцията е доста глупава, но искам да обърна внимание на крайния срок: 31 Април 2011! WTF?! Ето, колко е важно да си организираш разпространението на промоционалните продукти, преди да си станал за смях.

2 коментара to “Промоция на Шуменско – да, ама не!”

  1. Hater-Commentator Says:

    Мчи тя промоцията всъщност е за търговци на дребно, а не за крайния потребител и даже си е написано …ей, не четем и тва си е… т.е. вероятно е била насочена към тях да ги насърчават да зареждат до 30 април и тогава е обяснимо в мрежата за крайните клиенти да се появят след тази дата.

    • Хахахах, четох го три пъти, точно с тая цел, да не напиша някоя глупост, ама тъпото си тъпо 🙂 Изобщо не съм проумял това за търговците на дребно! Бързам да хейтвам и тва си е 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: