Томбола на Kaufland по повод 5 годишнината им


Попаднах на сайта на Кауфланд и забелязах, че имат промоция и организират томбола по повод 5 годишнината си. До тук нищо странно. Пренебрегваме, това че правилата и общите условия на томболата са под всякаква критика и са доста непълни. Пренебрегваме и това, че на талона не е упеменато цялато има на фирмата, както трябва да бъде (юридическото име), а е записано само Kaufland България. Пренебрегваме споменатото по-горе, както пренебрегваме, това че изискват ЕГН, което не може да бъде задължителен елемент от каквато и да е промоция, и пренебрегваме факта, че не става ясно коя фирма оперира с личните данни – Кауфланд България ЕООД или Кауфланд България ЕООД енд Ко КД. Едната е администратор на лични данни, а другата не е. Но от листовката не става ясно.

Та както казах, пренебрегваме тия неясноти и продължаваме нататък към наградите – пари, екскурзии и кола. Супер, но на сайта има един банер-листовка (пак не е ясно, какво точно) с визуализация на наградите и много лъскави звездички, като от реклама на автомивка.

Колата изглежда доста наточена. Най-вероятно така ще изглежда и наградата, защото никъде не е упоменато, че изображенията са само за визуализация на наградите.

Яко, лъскава, червена кола, която се отразява в локвата на пътя със СИВ цвят и друг номер!

След като това ще е колата, реших да проверя, използвайки номера СА4877НК (освен ако К не е Х) , в Гаранционния фонд, дали колата е застрахована и има ли гражданска отговорност.

И какво открих?!: Колата с регистрационен номер CA4877HK (освен ако К не е Х) е застрахована още през 09.10.2008. Тогава е сключена застраховка ГО!

Излиза, че пренебрегвайки някои доста прости правила в организирането на промоция и изготвянето на метериали Kaufland България ще подарява кола на поне 3 години. Е бива ли такова пренебрежение  🙂

Advertisements

5 Коментари to “Томбола на Kaufland по повод 5 годишнината им”

 1. 🙂 Е ти сега 5 годишна кола ли искаш 🙂 Хехе…

 2. Наивник на средна възраст Says:

  Когато правиш лов на акули ,на куката слагаш по-яка мръвка,когато си решил да ловиш плевелна риба,тогава и с червей става.На плебеите още от древността са им хванали цаката-хляб и зрелища.И ако може и аванта,шамар да е ,ама аванта!По плебейскиа верига ог Кауфланд няма да намерите и с прожектор да търсите.Застанете само за пет минути и погледайте какви са клиентите,които влизат да пазаруват вътре….И това щоу им е много,а на „печелившите“ приятно извозване!

 3. IStancheva Says:

  Да, а във листата на печелившите от Варна-Трошево четири поредни седмици има изтеглен между и два и три пъти името на Деян Ганчев Ганчев?!! Съвпадение?!?

 4. nadia spassova Says:

  Ti si goljam smeshnik! Dali pravilno te razbrah – Kaufland reklamira v tombolata nova kola, a v deystvitelnost iskat da pusnat upotrebjavana? May si chel mnogo konspirativni istorii.

  • Не бой се лелче, явно ще ти е трудно да разбереш каквото и да било, да не говрим за нещо свързано с маркетинг, печат, предпечат и т.н. Но посмей се на шегите ми, за теб те са безплатни 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: